28.01.18

Acqua di Mare


Sellest, kui viimati õlasalli kudusin on natuke aega möödunud. Elu on vahepeal kuidagi sokikeskseks kujunenud. Tõsi küll - eelmisel aastal valmis ka päris mitu rõngassalli. Ometigi tundsin, et oleks aeg taas meelde tuletada kolmnurkse salli kudumine. 
Mustriks valisin Garnstudiost Acqua di Mare õlasalli. Pean tunnistama, et tegin selle kudumisel päris mitu viga, aga kuna nad salli üldmuljet kuidagi ei rikkunud, siis ei hakanud harutama. Lõngaks oli nii nagu muster ettenägi Drops Fabel, mida kulus järgmiselt: punane (113) - 64 g ning beež (101) - 113 g. Kokku 177 g ja 725,7 m
Kudumise ajal häiris mind natuke see, et uut mustrikorda ei saanud kohe silmuste arvu suurenedes kuduma hakata ja tekkisid sellised... tühjad, mustrita kohad. Lihtsalt 17 silmusega mustrikord on nii suur, et ei saagi varem mustrit kuduma hakata. Pärast viimistlemist enam see ei häiri. 

Äärepits osutus parajaks peamurdmiseks ning tundsin, et tööpäevade lõpus ma seda pusida ei jõua. Nii tegin äärepitsi osas omaloomingut ja heegeldasin. 

Pärast pesu ja venitamist ei olegi mulje üldse halb. Tegelikult meeldis mulle see tegemine nii väga, et praeguseks on juba Drops Baby Merino jääkidest järgmine sall varrastel ja poole peal. Ei julge veel lubada, et seekord võtan ka äärepitsi ette, aga ei või kunagi teada...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar