02.02.18

Kahevärviline patent ja randmesoojendajad

Mulle tundub, et kui oled endale aastaks eesmärgi seadnud, siis on mõistliks kohe aasta alguses härjal sarvist haarata ja eesmärgi täitmisega alustada. Kirjamisega sai kohe algust tehtud ja tundus, et hakkab sujuma. Seepärast tekkis tunne, et nüüd peaks siis teise eesmärgi ka käsile võtma. Püüan sellel aastal kahevärvilise patendi selgeks saada. Varem pole aega olnud seda ette võtta. 
Alustasin, nagu korralik õpilane ikka, videote vaatamisega. Otsisin YouTube'ist mõned videod ning otsustasin alustada lihtsamast. 
Niisama proovilapikesi teen ma harva. Otsustasin, et kuna lapsel on varusalli vaja, siis teen talle ühe rõngassalli. 
Esialgu tegin värvivahetusel vea ja nii jäi reavahetus inetult silma. Kasutasin kudumiseks nr 3 sukavardaid. Otsustasin, et proovin kududa nt 2 varrast ühe värviga ja siis kohe teise värviga samad vardad. Siis ei tekkinud mul tahtmist lõngasid kuidagi omavahel keerutada ja ridade üleminek jäi edasi palju parem. 

Sall valmis kiiresti, aga kahjuks sai lapsele natuke liiga suur ja tuli endal kasutusele võtta. Aga pole hullu. Lapsele sain uue teha ja nüüd juba vigadeta :) Lõngaks oli Schachenmayr Merino Extrafine 120. Lõnga kulus suuremale sallile 56 g ja 134,4 m ning lapse omale 53 g ja 127,2 m.

Järgmisena proovin vist pika salli ette võtta. Harjutamiseks. Ja siis mütsi. Millalgi. 

Nädalavahetusel valmisid veel Drops Karisma jääkidest lihtsad triibulised randmesoojendajad. Lõnga kulus 49 g ja 98 m. Tundub, et lihtsuses peitub võlu, sest mulle need lihtsad ja soojad randmesoojendajad meeldivad. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar